Ξεχωριστό αφιέρωμα με στιγμές από την ένδοξη ιστορία της Ομόνοιας (vid)

Σημαδιακή για την ιστορία του κυπριακού αθλητισμού και της κυπριακής κοινωνίας είναι η 4η Ιουνίου. Η Ομόνοια συμπληρώνει 76 χρόνια από την ίδρυση του λαοφιλούς σωματείου και οι πράσινοι μέσω ενός ξεχωριστού βίντεο διάρκειας δεκάμιση λεπτών(Με ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ και απο το ΡΙΚ/Γ.ΜΕΛ) καταγράφουν μοναδικές στιγμές από την ιστορία του Συλλόγου.

Η ανάρτηση της Ομόνοιας

«76 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, χρόνια γεμάτα επιτυχίες, διακρίσεις και τίτλους για τον λαοφιλέστερο Σύλλογο της Κύπρου. Στο σύντομο αυτό βίντεο καταγράφουμε στιγμές από την πλούσια ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μαζί με δηλώσεις από κάποιους εκ των πρωταγωνιστών της».

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου 2024 - 13:40

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.