Ευχή Παπασταύρου: «Κοιτάζοντας την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθω θαυμασμό και ευθύνη»

«Κοιτάζοντας την ιστορία της Ομόνοιας, νιώθω θαυμασμό και ευθύνη». Το ξεχωριστό μήνυμα του προέδρου της, Στάυρου Παπασταύρου για τα γενέθλια του ΑΣΟΛ.

Αναλυτικά το μήνυμα του όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 

«Κοιτάζοντας την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ νιώθω πάντοτε τα ίδια δύο βασικά συναισθήματα: Θαυμασμό για όσα πέτυχαν οι ιδρυτές της και όσοι την υπηρέτησαν στο πέρασμα των χρόνων, αλλά και ευθύνη για να συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα πιο πλούσια την ένδοξη ιστορία της, ακολουθώντας πιστά τις αξίες και τα ιδανικά που ο Σύλλογος κουβαλά από την ίδρυσή του.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον αθλητισμό και την κοινωνία της Κύπρου.

Χρόνια Πολλά ΟΜΟΝΟΙΑ!».

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου 2024 - 11:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.