Εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα

Την πρόσληψη του Αντριάν Γκούλα στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα επιβεβαίωσε η ομάδα της Λεμεσού, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για τα εισιτήρια διαρκείας.

Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι για δύο χρόνια.

Επίσης, έγινε λόγος για συμφωνία με τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η ομάδα της Λεμεσού παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του σωματείου, που είναι και μέλη του ΔΣ της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Γιώργος Αθηνής και Σωκράτης Έλληνας, o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άγγελος Τσολάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Γιώργος Αθηνής: «Τα σωματεία, είναι η ψυχή της κάθε ομάδας και αυτή η ψυχή αποτελείται από τον κόσμο. Πήραμε την πρωτοβουλία για την κάρτα μέλους για να ενισχύσουμε τη φωνή του σωματείου. Να πάρει μια δυναμική και κατά δεύτερο λόγο για την οικονομική ενίσχυση μέσα από τον κόσμο. Να ευχαριστήσω όσους γράφτηκαν, τον Νίκο Κίρζη, τον σύνδεσμο φιλάθλων, τον Όμιλο Παλαιμάχων. Ο Άγγελος Τσολάκης είναι που τους πρώτους που είπα τις σκέψεις μου. Όταν πήρα αυτή την στήριξη από αυτά τα τρία μέλη το φέραμε στο Συμβούλιο και περάσαμε αυτή την πρωτοβουλία να περάσει αυτή η ιστορική αλλαγή. Ο Απόλλωνας είναι ένα. Το κάθε κομμάτι πρέπει να είναι παρών. Να είμαστε παρόντες όλοι για να μεγαλουργήσουμε ξανά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αθηνής.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Ιουνίου 2024 - 14:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.