"Ντόπες" στην πρώτη της ΑΕΚ (φώτος)

Κιτρινοπράσινος χαμός στην ΑΕΚ Αρένα από τους οπαδούς της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγιασμό και την προπόνηση του συλλόγου.

Συνθήματα, καπνογόνα και «ντοπάρισμα» ενόψει της νέας σεζόν περιελάμβανε η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ Λάρνακας, το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) στην ΑΕΚ Αρένα.

SSAK1379.jpg

SSAK1369.jpg

SSAK1360.jpg

SSAK1400.jpg

SSAK1416.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιουνίου 2024 - 09:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.