Νταμπράουσκας: "Να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αρμόζει" - Αναστασίου: "Kανείς πάνω από την ομάδα" (vid)

Η Ομόνοια παρουσίασε το νέο προπονητή της στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, Βάλντας Νταμπράουσκας. Μίλησε και ο Γιάννης Αναστασίου υπό το νέο του ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας...

"Είμαι περήφανος που θα δουλέψω στην Ομόνοια, έχω φιλοδοξίες για να πετύχω στην ομάδα. Αυτή είναι η υπόσχεση μου. Θέλω να βελτιώσω την ομάδα μαζί με τους συνεργάτες μου. Είμαι σ’ ένα φιλόδοξο κλαμπ. Ελπίζω να είναι επιτυχημένη η συνεργασία μας για να επιστρέψει η Ομόνοια εκεί που ανήκει.

Θέλω να παίζω ένα ποδόσφαιρο με ένταση και πίεση. Ήμουν τυχερός προπονητής γιατί δούλεψα σε μεγάλους συλλόγους. Θέλω να παίζω ένα κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να είναι ελκυστικό για τον κόσμο. Αν δεν είσαι επιθετικός και δεν πάρεις ρίσκο δεν μπορείς να πετύχεις. Φυσικά μπορώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες ενός αγώνα. Το σημαντικό είναι η νίκη.

Θέλω ποδοσφαιριστές που θέλουν να αντιπροσωπεύουν την Ομόνοια, να θέλουν να πετύχουν στην ομάδα μας. Να μπορούν να αντέξουν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Τους τελευταίους δυο μήνες δουλέψαμε πολύ, θέλω καλούς ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η Ομόνοια. Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Να αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο το στυλ που θέλουμε.

Με ενοχλησε που έμεινα χωρίς δουλειά για έναν μήνα αλλά πήρα ένα διάλλειμμα. Δεν ήταν δύσκολο στο να αποδεχτώ την πρόταση της Ομόνοιας. Ηταν ένα φιλόδοξο πλάνο που με έπεισε αμέσως. Είναι δύσκολο να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση σου από το πρώτο παιχνίδι. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, γίνεται εξαιρετική δουλειά και η Ομόνοια θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Έχω καλή γνώση για το κυπριακό πρωτάθλημα. Παρακολουθούσα τι έκαναν οι κυπριακές ομάδες στο παρελθόν. Είχα αρκετό χρόνο να ενημερωθώ και να εμπλουτίσω την άποψη μου για το πρωτάθλημα."

Θέσεις: Δεξί μπακ, εξτρεμ, μεσοεπιθετικός - 10αρι και σέντερ μπακ. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε.

CHA_7013.jpg

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

"Υπάρχει μια διαδικασία, ο προπονητής έχει ζητήσει ένα συγκεκριμένο στυλ. Για κάθε θέση ποδοσφαιριστή πρέπει να βρουμε ένα προφίλ. Πρώτα το σκάουτινγκ κάνει το φιλτράρισμα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής στη συνέχεια θα πρέπει να συμφωνήσουμε εγώ και ο προπονητής. Πρέπει να υπάρχει κοινή γραμμή πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Η σχέση μου με την Διοίκηση είναι πάρα πολύ καλή. Ο στόχος μας είναι να πάμε μακριά.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε βάρος και στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ότι καλό υπάρχει να το έχουμε στην Ομόνοια. Ο σχεδιασμός προχωράει, δουλεύουμε και για ποδοσφαιριστές του καταλόγου Β. Γνωρίζουμε όλα τα σενάρια."

Λοϊζου: "Ο Λοϊζος έχει συμβολαιο. Η Ομόνοια είναι ανοικτή να συζητήσει. Κάνουμε συζητήσεις, από την στιγμή που είναι εδώ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Αν έρθει μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα και τον ίδιο θα το συζητήσουμε. Οφείλει να είναι επαγγελματίας και στρατιώτης για την Ομόνοια. Δεν αρνηθήκαμε ποτέ πρόταση που θα είναι συμφέρουσα για την ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω απ΄όλους."

Κασάμα: "Δεν είναι στα πλάνα. Κοιτάζουμε να βρούμε λύσεις."

CHA_6893.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιουνίου 2024 - 13:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.