Επαφές ΑΠΟΕΛ - Αχμέντ Χασάν

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αιγύπτιο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sports.Rik.Cy.

Με τον μέχρι πρότινος επιθετικό της Αλάνιασπορ είναι σε επαφές οι πρωταθλητές.

Ο Αχμέντ Χασάν που πέρσι πέτυχε 9 γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, τα έξι με την φανέλα της Αλάνιασπορ στο δεύτερο μισό έχει μείνει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 31χρονος φορ φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς σημείωσε 38 τέρματα σε 97 εμφανίσεις. Επίσης φόρεσε την φανέλα της Πορτογαλικής Μπράγκα.

Οι πρωταθλητές έχουν εντατικοποιήσει τις μεταγραφικές διεργασίες και σύντομα αναμένεται λευκός καπνός είτε με τον Χασάν είτε με άλλον κεντρικό επιθετικό με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιουνίου 2024 - 18:58

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.