Copa America Αργεντινή - Καναδάς 2-0 : Πρώτο βήμα πρόκρισης και διατήρησης των σκήπτρων

Η Αργεντινή νίκησε 2-0 τον Καναδά χάρη στα γκολ των Άλβαρες και Λαουτάρο Μαρτίνες και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "8" και τη διατήρηση των σκήπτρων.

Το Copa America ξεκίνησε με την κάτοχο του τροπαίου Αργεντινή να ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, καθώς επικράτησε 2-0 του Καναδά.

Το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, καθώς η αλμπισελέστε είχε την κατοχή, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες. Οι πρωταθλητές κόσμου επέβαλαν τον ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να καθαρίσουν με το τρίποντο. Αρχικά στο 49ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Άλβαρες. Ο Μέσι με υπέροχη κάθετη βρήκε τον ΜακΆλιστερ, που πρόλαβε να δώσει στον φορ της Σίτι πριν τον προλάβει ο κίπερ του Καναδά. Το 2-0 ήρθε λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους και ξεκίνησε πάλι από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρήκε τον Μαρτίνες που δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει από κοντά.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μολίνα (90′ Μοντιέλ), Ρομέρο, Λισάντρο Μαρτίνες, Ακούνια (89′ Ταλιαφίκο), Ντι Μαρια (68′ Λο Σέλσο), Ντε Πολ, Παρέδες (76′ Οταμέντι), Μακ Άλιστερ, Μέσι, Άλβαρες (76′ Λαουτάρο)

ΚΑΝΑΔΑΣ: Κρεπάου, Τζόνστον, Εουστάκιο, Κονέ (85′ Οσόριο), Λάριν (80′ Λαριέα), Ντέιβιντ, Κορνέλιους, Λουμπούνγκου, Μπουχάναν (60′ Σάφελμπουργκ), Ντέιβις, Μιλάρ (86′ Ράσελ-Ρόου)

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2024 - 09:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.