Από την Ομόνοια στον 'Αρη ο 17άχρονος Μάριος Θεοχάρους

Την απόκτηση του 17χρονου Μάριου Θεοχάρους ανακοίνωσε ο Άρης Λεμεσού. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 της Ομόνοιας και είναι διεθνής με την Εθνική Κ17.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την μεταγραφή του νεαρού Μάριου Θεοχάρους! Πρόκειται για 17χρονο (30/01/2007) ποδοσφαιριστή που ανήκε στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο Θεοχάρους αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κ-19 της Ομόνοιας, ενώ είναι διεθνής με την Κ-17 της χώρας μας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Θεοχάρους κρίθηκε έτοιμος να πλαισιώσει την αντρική ομάδα. Με την απόκτηση του διεθνούς νεαρού, ο Άρης ενισχύει το Κυπριακό στοιχείο στην ομάδα. Ταυτόχρονα, προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος με σκληρή δουλειά και συνέπεια, έχει την προοπτική να σταδιοδρομήσει στην ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Μάριο στην οικογένεια του Άρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2024 - 09:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.