Πένθος στην Ομόνοια, "έφυγε" ο Δρόσος Καλοθέου

Πένθος στην Ομόνοια. “Εφυγε” μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος άσσος της, Δρόσος Καλοθέου.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας ενημέρωσε για το κακό μαντάτο. "Έφυγε" για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Δρόσος Καλοθέου.

Αναλυτικά:

Με βαριά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι έχει φύγει από τη ζωή σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος άσσος της Ομόνοιας Δρόσος Καλοθέου.Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 10 πμ στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια πριν την έναρξη της κηδείας, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του.Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει έκτακτα και θα ανακοινώσει τις ενέργειές του για την κηδεία .

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιουνίου 2024 - 13:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.