Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στο Instagram

Με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την απόκτηση του γκαρντ της Μακάμπι, Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αποτελεί και βασικό στόχο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού στο story μιλά στον... γάτο του λέγοντας τα εξής:

«Καλημέρα free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές (σ.σ: Μπράουν σημαίνει καφές στα ελληνικά) ο δικός σου. Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις»;

Ο 34χρονος Μπράουν (1.96μ.) την φετινή σεζόν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. 

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιουνίου 2024 - 10:28

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.