Στην 4η θέση η εντυπωσιακή Καλια!!!!!

Ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μακριά από το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση έμεινε η Κάλια Αντωνίου στον τελικό των 100μ. ελεύθερο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Ούτως ή άλλως, η τέταρτη θέση που εξασφάλισε η Κάλια, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κυπριακής κολύμβησης σε ευρωπαικό πρωτάθλημα. Με χρόνο 54.23 που αποτελεί και νέα παγκύπρια επίδοση (την προηγούμενη κατείχε η ίδια από τον Ιούνιο του 2022 με 54.24), τερμάτισε πίσω από τις Barbora Seemanova - Τσεχία 53.50, Barbora Janickova - Τσεχία 54.17 και Nikolett Padar Ουγγαρία - 54.22.

Η Κάλια για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι αποτελεί ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η κυπριακή κολύμβηση και ο επόμενος μεγάλος της στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Η επόμενη συμμετοχή της πρωταθλήτριας μας θα είναι στα 50μ. ελεύθερο, αγώνισμα το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21/6.

Η ΚΟΕΚ συγχαίρει την Κάλια Αντωνίου για την εξαιρετική παρουσία της και της εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιουνίου 2024 - 21:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.