«Έσπασε» τα χρονόμετρα στα 200μ. ελεύθερο η Τίτμους

Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η... αγριεμένη Αριάρν Τίτμους πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο, κατά τη διάρκεια των trials πρόκρισης της Αυστραλίας για το Παρίσι. Η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από το Τόκιο τερμάτισε στο εντυπωσιακό 1:52.23 και κατέρριψε το 1:52.85 που είχε σημειώσει η συμπατριώτισσά της, Μόλι Ο΄Κάλαχαν, στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα (26/7/2023). Τότε η Τίτμους είχε μείνει δεύτερη, αλλά αυτή τη φορά πήρε τη ρεβάνς από την πρωταθλήτρια κόσμου, η οποία πάντως δεν... πήγε πίσω. Η Ο΄Κάλαχαν κολύμπησε κι αυτή πιο γρήγορα από το προηγούμενο ρεκόρ, έκανε 1:52.48 και φυσικά εξασφάλισε και αυτή την πρόκριση για το Παρίσι.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουνίου 2024 - 14:28

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.