Επίσημα Μπιανκονέρι για τρία χρόνια ο Μότα!

Ο Τιάγκο Μότα θα είναι οριστικά ο αντικαταστάτης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση των «μπιανκονέρι» έχει συμφωνήσει με τον 41χρονο Ιταλό κόουτς, που γεννήθηκε στη Βραζιλία, και μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως χθες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα πέντε εκατ. ευρώ, και σήμερα ή αύριο αναμένεται ν' ανακοινωθεί η πρόσληψη του. Ο Μότα έκανε εξαιρετική σεζόν στον πάγκο της Μπολόνια, οδηγώντας την για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουνίου 2024 - 14:27

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.