Δεν πάρθηκε απόφαση ακόμη για προπονητή

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης για το ποιον προπονητή θα επιλέξει η διοικούσα επιτροπή. Οι απόψεις διίστανται και για την ώρα δεν υπάρχει τελική απόφαση.

Κάναντι και Καμορανέζι είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ στα υπόψη είναι επίσης οι Όλτρα, Γιανέφσκι, Οκκάς και ένας προπονητής το όνομα του οποίο δεν έχει διαρρεύσει.

Στόχος είναι ο νέος τεχνικός της «Κυρίας» να ανακοινωθεί μέσα στη βδομάδα ή ακόμη και αύριο.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουνίου 2024 - 20:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.