Ανανέωσε τον «ιταλικό χρυσό» της η Ίντερ

Ένα απ’ τα πλέον πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της κατάφερε να «δέσει» η Ίντερ, ολοκληρώνοντας (και με υπογραφές) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νικολό Μπαρέλα έως το 2029.

Ο 27χρονος μέσος που αποκτήθηκε απ’ τους πρωταθλητές Ιταλίας το 2020 απ’ την Κάλιαρι (αντί 32,5 εκατ. ευρώ) έλαβε μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, με την Ίντερ να... προλαβαίνει αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που είχαν κάνει ήδη κίνηση για τον διεθνή άσο.

Ο Μπαρέλα μετράει 235 φορές συμμετοχές με την Ίντερ, έχοντας απολογισμό 22 γκολ και 51 ασίστ.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιουνίου 2024 - 14:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.