"Πέρασε" στον τελικό η Φιλίππα Φωτοπούλου

Την πρόκριση της στον τελικό του άλματος σε μήκος, στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, εξασφάλισε μόλις τώρα η εκπληκτική Φίλιππα Φωτοπούλου!

Η αθλήτρια του Ράφαελ Μπλάνκερ πέρασε πάρα πολλή άγχος μέχρι να οριστικοποιηθεί η πρόκρισή της, αφού έκανε δεύτερη τα άλματά της στο δεύτερο γκρουπ και έπρεπε να περιμένει άλλες 27 αθλήτριες να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους για να δει την τελική της κατάταξη.

Στο τρίτο και τελευταίο άλμα της η Φίλιππα πέταξε στα 6,63μ. (+0,6 μ/δ), κάνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση και ανέβηκε στην 9η θέση, περνώντας με έντονα χτυποκάρδια το επόμενο ημίωρο.

Εν τέλει, τα 6,63μ. τής χάρισαν τη 12η και τελευταία θέση για τον αυριανό τελικό (21:54 ώρα Κύπρου), μία τεράστια επιτυχία για την ίδια, η οποία και στο Μόναχο το 2022 είχε προκριθεί στον τελικό.

Αξίζει να σημειώουμε πόσο σημαντικό ήταν το δεύτερο καλύτερο άλμα της πρωταθλήτριάς μας, το οποίο καταμετρήθηκε στα 6,57μ., αφού 6,63μ. κατέγραψε και η Ολλανδή Παουλίνε Χοντέμα και ήταν η άτυχη 13η των προκριματικών, έχοντας καλύτερο δεύτερο άλμα στα 6,17μ.

KOEAΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουνίου 2024 - 13:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.