Πάλεψε και τερμάτισε στη 10η θέση η Ολίβια Φωτοπούλου

Η Ολίβια Φωτοπούλου προετοιμάστηκε καταπληκτικά με τον Κώστα Βογιατζάκη γι' αυτό το 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έδειξε από το Σάββατο (8/6/24) το πρωί ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αφού κέρδισε άνετα την πρόκρισή της για τα ημιτελικά των 100μ. με τη δεύτερη κορυφαια επίδοση στην καριέρα της με 11.27.

Η Ολίβια Φωτοπούλου πέρασε πολύ δύσκολη ημέρα, προτού στηθεί στον βατήρα του 6ου διαδρόμου της τρίτης ημιτελικής σειράς.

Κι όμως στην κούρσα της έδωσε ό,τι μπορούσε, σπατάλησε κάθε δύναμη που είχε στο σώμα της και κατάφερε μάλιστα να καταγράψει την καλύτερη φετινή της επίδοση στα 200μ., με 22.92 (+0,1 μ/δ).

Δυστυχώς, τερμάτισε στην 3η θέση στη σειρά της (περνούσαν τελικό οι δύο πρώτες) και κατέλαβε συνολικά τη 10η θέση, που είναι η καλύτερη στην έως τώρα καριέρα της...

Κι επειδή ξέρει πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται, τα είχε στο τέλος με την ατυχία της και ξέσπασε δικαιολογημένα σε λυγμούς, γιατί έκανε τόσα όνειρα και θυσίες για αυτήν την ημέρα, αλλά συνέβη κάτι που δεν μπορούσε να το ελέγξει...

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τη συμπαράσταση που είχε από κάποιες συναθλήτριές της και ιδιαίτερα από την Ιταλίδα Ιρένε Σιραγκούσα, η οποία της εξήγησε πολύ απλά ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε υγιείς και ό,τι ο αθλητισμός δεν σταματά σε μια άτυχη στιγμή.

Έτσι, η Ολίβια Φωτοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο 26ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, με δύο ημιτελικούς και μία εξαιρετική 10η θέση στα 200μ. Τώρα, όπως μας είπε όταν ένιωσε καλύτερα, θα μπορεί αύριο το πρωί να στηρίξει τη δίδυμη αδελφή της Φίλιππα, στον δικό της αγώνα στο άλμα σε μήκος.

Συγχαρητήρια Ολίβια Olivia Fotopoulou-Ολίβια Φωτοπούλου Olivia Fotopoulou και Κώστα Βογιατζάκη Kostas Vogiatzakis για την πολύ καλή παρουσία στη Ρώμη και καλή συνέχεια.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουνίου 2024 - 12:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.