'Ωρα νίκης για την Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με Σαν Μαρίνο ( 19:00 ΡΙΚ2/ΡΙΚHD)

‘Ωρα για νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου των ανδρών. Στις 7 στο στάδιο “Σεραβάλε” η φιλική αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο.

Με τον Τιμούρ Κετασπάγια να έχει διαθέσιμο και τον ‘Εκτορ Κυπριανού. Συνολικά, στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ζοέλ Μολ, Δημήτρης Δημητρίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Αντρέας Καρώ,  Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Παύλος Κορρέα, Γιώργος Μαλεκκίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Χρυσοστόμου, Γιάννης Σατσιάς, , Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Ηλία,  Ανδρέας Κατσαντώνης,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Πίττας, Λοϊζος Λοϊζου και Σταύρος Γαβριήλ.

‘'Σε αυτό το παιχνίδι επιβάλλεται να κερδίσουμε'', τόνισε ο κόουτς Κετσπάγια. "Πιστεύω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας", η επισήμανση Νικόλα Παναγιώτου.

(Τηλεοπτικά το ματς από το ΡΙΚ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας του σταθμού μας.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουνίου 2024 - 10:36

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.