Κάκωση στον ώμο ο Ιωαννίδης, του τοποθετείται νάρθηκας και νοκ άουτ για τουλάχιστον δυο εβδομάδες

O Ιωαννίδης απέφυγε τα χειρότερα, όμως δεν θα πάρει μέρος στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, με τη μαγνητική να δείχνει κάκωση στον ώμο που τον αφήνει τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός.

Ατυχία στον Παναθηναϊκό με τον Φώτη Ιωαννίδη μια εβδομάδα πριν την επίσημη «πρώτη» της ομάδας. Ο Έλληνας φορ του «τριφυλλιού» αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Εθνικής με τη Γερμανία, έχοντας χτύπημα στον ώμο και εξετάστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας μετά την επιστροφή του στη χώρα μας.
Από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και θα του τοποθετηθεί προστατευτικός νάρθηκας, ενώ θα ακολουθεί θεραπείες για τουλάχιστον τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Φυσικά η συμμετοχή του στις πρώτες προπονήσεις για το διάστημα αυτό είναι απίθανη και μετά το χρονικό περιθώριο αυτό η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Ιουνίου 2024 - 13:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.