Πάει για διπλή επιθετική ενίσχυση ο Εθνικός Άχνας

Προσπάθεια για να μπορέσει να ενισχυθεί σημαντικά στην επίθεση πραγματοποιεί ο Εθνικός Άχνας ο οποίος είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Νίκολας Αντερέγκεν που πέρσι αγωνιζόταν στην Κηφισιά καταγράφοντας 17 συμμετοχές.

Είναι στα 24 του χρόνια και είναι ένα επιθετικός που μπορεί να δώσει λύσεις και βοήθειες σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Ενδιαφέρον από πλευράς Εθνικού προκύπτει και για τον Αργεντινό επιθετικό Τζουλιάν Μπονέτο ο οποίος αγωνίζεται στα δεξιά της επίθεσης και έκανε σημαντικά βήματα στην καριέρα του με την Κίλμες. Πέρσι ήταν σε ομάδα της Παραγουάης και αν έρθει στον Εθνικό θα είναι η πρώτη του απόπειρα στην Ευρώπη.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιουνίου 2024 - 18:45

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.