"Oχι" του Μαουρίτσιο Σάρι στον Παναθηναϊκό γράφουν οι Ιταλοί

Προτίμησε να μην συζητήσει περαιτέρω με Παναθηναϊκό λένε οι Ιταλοί

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν θέλησε να συζητήσει παραπάνω την πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός ενώ βρίσκεται ανάμεσα στο προφίλ των τεχνικών που εξετάζει η Λέστερ.

Δεν είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ο Μαουρίτσιο Σάρι, παρά το γεγονός ότι η πρόταση ήταν πολύ καλή όπως διαβάσατε στο SDNA, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές που εξετάζει η Λέστερ. Αυτό αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «η πρόταση από τον Παναθηναϊκό έγινε πριν από μια εβδομάδα, μια σημαντική κίνηση, αλλά ο Σάρι τους ευχαρίστησε και προτίμησε να μην μπει σε περαιτέρω συζητήσεις μαζί τους.

Κι αυτό γιατί ο 65χρονος τεχνικός δεν βιάζεται να καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα ήθελε να είναι στην Premier League. Αυτή τη στιγμή η Λέστερ αναζητά νέο προπονητή, καθώς ο Ένζο Μαρέσκα που την ανέβασε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Οι «αλεπούδες» εξετάζουν και τον Σάρι για τον πάγκο τους, έχοντας κάνει μια εκτεταμένη έρευνα και ο έμπειρος προπονητής είναι διατεθειμένος να περιμένει. Επιλογές γι’ αυτόν υπάρχουν και από την Ιταλία, όπως η Λάτσιο και η Μπολόνια.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Ιουνίου 2024 - 09:13

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.