"Ξέφυγε" ο Σεμπαστιάν Οζιέ στο Ράλι Σαρδινίας

Ο Γάλλος Σεμπαστιάν Οζιέ με Τογιότα βρίσκεται στην πρωτοπορία του Ράλι Σαρδινίας έκτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι. Ακολουθεί από κοντά ο Εσθονός Ότ Τάνακ με Χιούνταϊ

Ο Σεμπαστιάν οζιε με Τογιότα ξεκαθάρισε προς το παρόν με το θέμα της πρωτοπορίας στο ράλι της Σαρδινίας, κατάφερε μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα να ανοίξει διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Όττ Τάνακ της Χιούνται.

Μετά το πέρας της 12ης ειδικής διαδρομής έχει απόσταση από την Εσθονό στα 17 δευτερόλεπτα.

Τριτος ακολουθεί ο Ντάνι Σόρτο επίσης με Χιούνται και τέταρτος ο Έλφιν Έβανς με Τογιότα.

Σήμερα εγκατέλειψε πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Τιερί Νεβίλ με Χιούνται.  

Ο Σεμπαστιάν οζιε περπατούσε σε τεντωμένο σκοινί για μεγάλο διάστημα στη σημερινή μέρα, αφού ο Γάλλος, ο οποίος ενώ βρισκόταν στην πρωτοπορία από χθες βράδυ παρουσίασε ζημιά στα ελαστικά.

Έχοντας ξεκινήσει σήμερα δεύτερη μέρα του αγώνα με ένα μικρό πλεονέκτημα 4,5 δευτερολέπτων έναντι του  Όττ Τάνακ της  Χιούνται, ο  Ogier έπεσε πίσω από τον Εσθονό κατά 0,1 του δευτερολέπτου αφού υπέστη ζημιά στα ελαστικά στην πρώτη ειδική της ημέρας το Τέμπιο Παουζάνια.

Ο Οζιέ στην συνέχεια ανέκαμψε και πέρασε ξανά επικεφαλής παρά το γεγονός ότι είχε μόνο ένα έξτρα ελαστικό σε τρεις ειδικές διαδρομές, με χονδροειδές χαλίκι στο οδόστρωμα και γνωρίζοντας ότι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα θα μπορούσε να σημαίνει αποχώρηση του. Αύριο ο αγώνας ολοκληρώνεται με τέσσερις ειδικές διαδρομές.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Ιουνίου 2024 - 21:27

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.