Mε δυνατό "συμπαίκτη" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR ο Τζιωρτζής

Με την στήριξη της HTFX θα αγωνιστεί ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR

Με κάθε επισημότητα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (09/5), τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR Whelen EURO SERIES του 2024, ένα πιστοποιημένο πρωτάθλημα από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Tη φετινή συμμετοχή του Τζιωρτζή στηρίζει, ως Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία HTFX η οποία ιδρύθηκε το 2018 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ο Τζιωρτζής, ο μοναδικός Κύπριος όλων των εποχών που έχει συμμετάσχει σε αγώνες NASCAR, αγωνίζεται φέτος για πέμπτη χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση με αυτοκίνητο της Ιταλικής κοινοπραξίας Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsports. Μετά τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων, φέτος θα συμμετάσχει στην κατηγορία PRO. H πρεμιέρα του πρωταθλήματος έγινε τον Απρίλιο στη Βαλένθια όπου ο Κύπριος οδηγός στάθηκε άτυχος με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Η αντεπίθεση ξεκινάει στις 18-19 Μαΐου από τη Ρώμη και το Autodromo Vallelunga όπου θα παρουσιαστεί επισήμως και το Ford Mustang V8 του Τζιωρτζή στα χρώματα της HTFX.

«Στην HTFX κίνητρο μας είναι η προσήλωση στην επιτυχία. Στη βάση αυτού και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας είμαστε πολύ χαρούμενοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία της HTFX με τον επαγγελματία οδηγό του EuroNASCAR Βλαδίμηρο Τζιωρτζή. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η HTFX ως Χρυσός Χορηγός θα στηρίξει τις προσπάθειες του Τζιωρτζή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR βοηθώντας τον να κατακτήσει τους στόχους του σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή και μια μοναδική προσωπικότητα που ξεχωρίζει για το ήθος, το πάθος και την αφοσίωση του σε ένα πολύ ανταγωνιστικό, απαιτητικό και τεχνολογικά προηγμένο άθλημα» σημείωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της HTFX κ. Κυριάκος Χατζηκυριάκου.

Ο Τζιωρτζής, ο οποίος είναι πλέον ο πρεσβευτής της HTFX, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την HTFX από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη. Και οι δύο βιομηχανίες είναι γνωστές για τα κοινά χαρακτηριστικά και τις αξίες τους, όπως Ασφάλεια – Τεχνολογία – Ταχύτητα – Κίνδυνοι - Διαδικασίες πολλαπλών εργασιών κ.λπ.. Θα βαδίσουμε μαζί στις μάχες του EuroNASCAR και με την στήριξη της HTFX θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για άλλη μια φορά, για να ανεβάσουμε την κυπριακή σημαία στην κορυφή».

Με εμπειρία στη Formula 4 North Europe Zone από τη FIA, μια σεζόν στο Formula Renault 2.0 EuroCup και με εντυπωσιακά αποτελέσματα από το 2020 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NASCAR, ο δευτεραθλητής Ευρώπης 2023 Βλαδίμηρος Τζιωρτζής βάζει την Κύπρο στον χάρτη του NASCAR για άλλη μια χρονιά. Ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την αξιοπιστία και τη δέσμευση της καινοτόμου εταιρείας συναλλαγών (CFD), HTFX.

Η συνέντευξη Τύπου φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «ΟΠΑΠ – Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

1) 13-14/04: Circuit Ricardo Tormo, Ισπανία

2) 18-19/05: Autodromo Vallelunga, Ιταλία

3) 08-09/06: Brands Hatch, Αγγλία

4) 29-30/06: Raceway Venray, Ολλανδία

5) 31/08-01/09: Autodrom Most, Τσεχία

6) 21-22/9: Motorsport Arena Oschersleben, Γερμανία

7) 12-13/10: Circuit Zolder, Βέλγιο

Λίγα Λόγια για την HTFX

Η HTFX ιδρύθηκε το 2019 και είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως, η οποία έχει λάβει άδεια και εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς Ηνωμένου Βασιλείου (FCA), την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CYSEC) και την Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Βανουάτου (VFSC). Με γραφεία που εκτείνονται ανά την υφήλιο, η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων CFD's σε forex, πολύτιμα μέταλλα, μετοχικούς δείκτες, παράγωγα κ.α. Οι πελάτες απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα λογαριασμών βάσει δυναμικής και ρίσκου, ενώ έχουν πρόσβαση σε λογισμικά συναλλαγών κορυφαίας βαθμίδας όπως τα MT4 και MT5. Η HTFX παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένα εργαλεία ανάλυσης παγκόσμιων αγορών και δημοσιεύει τακτικά λεπτομερείς αναφορές για την παγκόσμια οικονομία.

*Η πιο πάνω δήλωση δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή και αποτελεί μόνο προϊόν μάρκετινγκ.

Αποποίηση Ευθύνης δια παντός κινδύνου: Οι συμβάσεις CFD’s είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων, λόγω μόχλευσης. Η διαπραγματεύσεις σε CFDs δεν ενδείκνυται για όλα τα μέλη του κοινού αλλά μόνο για επενδυτές που κατανοούν τους κινδύνους που εμπεριέχονται και είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τα ρίσκα.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2024 - 16:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.