Η βαριά φανέλα της Ρεάλ: Πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με επική ανατροπή και MVP τον Χοσέλου! (vid)

Επική ανατροπή με 2-1 και θρυλική πρόκριση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην τιτανομαχία του “Μπερναμπέου”, η Μπάγερν προηγήθηκε κόντρα στη ροή με τον Ντέιβις το 68'. Και στο πρόσωπο του Χοσέλου οι Μαδριλένοι βρήκαν έναν απρόσμενο ήρωα. Ο 34χρονος -δανεικός από την Εσπανιόλ- φορ, μπήκε στο 81' και με δύο «χτυπήματα» στο φινάλε χάρισε τη σπουδαία νίκη στη “βασίλισσα” : Αρχικά, στο 88' -αξιοποιώντας την απίστευτη γκέλα του, ενδεχομένως και MVP μέχρι εκείνο το σημείο, Νόιερ- και στο 90'+1', από ασίστ του Ρούντιγκερ.  Περίεργη φάση στο 90'+13', με την Μπάγερν να σκοράρει με τον Κέιν,αλλά να έχει σηκωθεί πρώτα το σημαιάκι, ενώ θα μπορούσαν βοηθός και ρέφερι να έχουν αφήσει την -πολύ οριακή- φάση να ολοκληρωθεί και να εξεταστεί από τον VAR.

Το ραντεβού με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ, θα είναι η 18η φορά που η -πολυνίκης της διοργάνωσης με 14 κατακτήσεις, θα βρεθεί στον τελικό, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Και αυτά τα στατιστικά αντικατοπτρίζονται στο... βάρος που ζυγίζει η ευρωπαϊκή φανέλα της Ρεάλ! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Ανσελότι): Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο Φερνάντες, Μεντί – Βαλβέρδε (81' Χοσέλου), Τσουαμενί (69' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Μπέλινγκχαμ – Ροντρίγκο (81' Ντίας), Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ – Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί – Λάιμερ, Πάβλοβιτς – Σανέ (76' Κιμ), Μουσιάλα (84' Μίλερ), Γκνάμπρι (27' Αλ. Ντέιβις) – Κέιν (84' Τσούπο-Μότινγκ).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ, ενώ VAR ο συμπατριώτης του, Τόμας Κβιατκόφσκι.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2024 - 09:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.