Αποθεωτική υποδοχή και το «ευχαριστώ» του Μπαρτζώκα στους οπαδούς του Ολυμπιακού (photos)

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, για να υποδεχθούν την μπασκετική ομάδα μετά την πρόκρισή της στο Final 4 του Βερολίνου και αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

«Θρύλε σ' αγαπώ, φέρτε μας το ευρωπαϊκό», «Μέχρι τέλους, οε οε οε» και εκείνο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την άφιξη του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση της ομάδας στο Final Four του Βερολίνου με τη νίκη στη Βαρκελώνη.

παπανικολαου κοσμος.jpg


Εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προκρίθηκαν σε F4 για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία επτά χρόνια. «Παιδιά χίλια ευχαριστώ που είστε τέτοια ώρα εδώ», είπε στους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας, ενώ την αποθέωση γνώρισε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποδοχή τους και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

αγγελοπουλος κοςμοσ.jpg


Και κάπου εκεί ακούστηκε ξανά δυνατά το «μέχρι τέλους» και οι φίλοι των Πειραιωτών αποχαιρέτησαν με ένα θερμό χειροκρότημα την αποστολή.

αγγελοπουλος γιωργος κοσμος.jpg

κοσμος ολυμπιακος αεροδρ.jpg

sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2024 - 11:41

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.