Αναδείχθηκε MVP των Game 5 ο Κέντρικ Ναν (vid)

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στο Final Four της EuroLeague για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Με "μαγικό" Κέντριν Ναν πρωταγωνιστή στη νίκη επί της Μακάμπι. Ο Αμερικανός αναδείχθηκε MVP των Game 5.

Πρωταγωνιστής στο Game 5 του ΟΑΚΑ ήταν ο Κέντρικ Ναν, που με τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε, οδήγησε τους πράσινους στην Uber Arena του Βερολίνου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ σημείωσε 26 πόντους με 2/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4/4 βολές, με τους μισούς από αυτούς να έρχονται στο τέταρτο δεκάλεπτο για να υπογράψει τον θρίαμβο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Ναν δεν σταμάτησε εκεί, αφού μοίρασε και 4 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, είχε 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Χάρη σε αυτή τη μεγαλειώδη εμφάνιση αναδείχθηκε και MVP των Game 5 της EuroLeague με 27 PIR, έναν τίτλο που λαμβάνει για πρώτη φορά στη σεζόν.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2024 - 13:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.