ΤΣ.ΛΙΓΚ:Η Παρί τα δοκάρια, ο Χούμελς το γκολ και η Ντόρτμουντ στον τελικό μετά από 11 χρόνια!

Η μαγική Ντόρτμουντ θριάμβευσε και στο Παρίσι. Με 2η νίκη επί της ΠΣΖ επίσης με 1-0, προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Champions League μετά από 11 χρόνια, όπου θα διεκδικήσει το κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο κόντρα σε Μπάγερν ή Ρεάλ.

Ο Ματς Χούμελς πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Παρί, για πολλούς το φαβορί μένει για άλλη μια χρονιά χωρίς την κούπα, έχοντας χθες τέσσερα δοκάρια, έξι συνολικά στα δύο παιχνίδια.

Έτσι μετά το 2013 η Μπορούσια γυρίζει ξανά στον τελικό του Champions League. Σύμπτωση, και πάλι στο Γουέμπλεϊ.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Μπεράλντο, Νούνο Μέντες – Ζαΐρ Εμερί (76’ Κανγκ Ιν Λι), Βιτίνια, Φαμπιάν Ρουίθ (63’ Ασένσιο) – Ντεμπελέ, Ράμος (63’ Μπαρκολά), Μπαπέ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Σάμπιτσερ, Τσαν – Σάντσο (67’ Ζίλε), Μπραντ (84’ Ενμέτσα), Αντεγέμι (56’ Ρόις) – Φίλκρουγκ.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαΐου 2024 - 09:22

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.