ΑΕΖ-Απόλλων: Γαλάζιο άνετο πέρασμα από το «Αμμόχωστος-Επιστροφή»

Με τον αγώνα ανάμεσα στην υποβιβασμένη ΑΕΖ και τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της φάσης των πλέι άουτ του Πρωταθλήματος Cyta.

Άνετη επικράτηση για τους γαλάζιους με 5-1 εκτός έδρας, χάρις τα γκολ που σημείωσαν ο Μάρκες στο 20ο λεπτό, ο Πέρετζ στο 27ο, 39ο και 57ο. Ο Αρτεάν στο 74ο λεπτό ολοκλήρωσε την ευρεία επικράτηση της ομάδας του Ματσίν.

Για την ΑΕΖ ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Κλε στο 44ο λεπτό.

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Στυλιανού, Παστελλής, Σαμπό, Χρίστου (46′ Βάλντι), Χριστοφή (59′ Kυριάκου), Ελευθερίου, Ρόσα (69′ Χαραλάμπους), Ματόνγκο, Κλε (83′ Ρουμπίν), Ιωσηφίδης (69′ Στεφανή), Σίφνεος.

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Δημητρίου, Νταρίκουα, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Μαλεκκίδης, Πέρετζ (61′ Αρτεάν), Χ. Κυριακού (61. Χ. Κυριάκου), Σπόλιαριτς, Φιλιώτης (73′ Κοστάκε), Σαγάλ (73′ Ποντικός), Μάρκες (83′ Σοφοκλέους).

Σκόρερ: Κλε 44′ / Mάρκες 20′, Πέρετζ 27′, 39′, 57′, Aρτεάν 74′

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαΐου 2024 - 20:14

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.