Σε ρυθμούς τελικού πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ

Στην τελευταία βδομάδα αγωνιστικής δράσης έχουμε μπει όπου η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ και η οποία θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή.

Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα μικρό προβάδισμα μιας και αγωνίζεται εντός έδρας και μπροστά στο δικό του κοινό, αλλά το πιο σημαντικό παίζει για δυο αποτελέσματα. Αντίθετα η ΑΕΚ για να μπορέσει να γράψει ιστορία και να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά και την ενοποίηση, θα πρέπει να πάρει τη νίκη και κατ’ επέκταση τον τίτλο.

Η ΑΕΚ η οποία μέχρι στιγμής έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έδωσε εκτός έδρας στα πλέι οφ και στοχεύει στο πέντε στα πέντε.

Αγωνιστικά ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Από χθες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις και είναι όλοι διαθέσιμοι. Στην ΑΕΚ μετά από διήμερο ρεπό σήμερα οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Ο Φαράζ προπονείται κανονικά, ενώ Λόπεζ και Γκουστάβο αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαΐου 2024 - 09:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.