Καταθέτει υποψηφιότητα ο Χατζηστεφάνου, μάζεψε χρήμα η "Κυρία"

Σήμερα λήγει η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων στην Ανόρθωση σχετικά με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κατά την Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 10 Μαΐου. Όλα δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Χρίστος Χατζηστεφάνου θα ηγηθεί την νέας προσπάθειας και θα υποβάλει την υποψηφιότητα του μαζί με τον συνδυασμό του.

Σχετικά με την εταιρεία και τις προσπάθειες που γίνονται, έχουν γίνει πολλές επαφές τις προηγούμενες μέρες ανάμεσα σε επιφανείς Ανορθωσιάτες και όλα δείχνουν ότι υπάρχει έδαφος να βγει κάτι καλό. Μάλιστα, μέσα από τις επαφές που έγιναν υπάρχει αισιοδοξία ότι έχει μαζευτεί και ένα σημαντικό ποσό, κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να αποφύγει τυχόν κυρώσεις με αφαίρεση βαθμό και εμπάργκο μεταγραφών. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα αλλά γίνονται τεράστιες προσπάθειες, ενώ την ίδια ώρα γίνονται ενέργειες για Εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής και ήδη οι επαφές είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα η προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης για την σωτηρία του Αντώνης Παπαδόπουλος συνεχίζεται και ο στόχος του ενός εκατομμυρίου πλέον δεν είναι όνειρο, αλλά σύντομα αναμένεται να εκπληρωθεί. Ήδη, οι εισφορές έχουν ξεπεράσει τις 760.000 ευρώ και δεν θα αργήσει η ώρα και η στιγμή που ο κόσμος της Ανόρθωσης θα είναι αυτός που θα σώσει το σπίτι της Κυρίας.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαΐου 2024 - 09:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.