Επική ανατροπή της Λιόν επί της Λιλ με τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά στο β΄ μέρος

Μία ακόμη επική ανατροπή στη Ligue 1 μέσα σε μία εβδομάδα. Στις 28/4 η Μπρεστ έφευγε με το απίστευτο 5-4 από την έδρα της Ρεν, η οποία προηγήθηκε με 2-0, ενώ απόψε (6/5) στο «Πιερ Μορουά», για την 32η αγωνιστική, η Λιλ που βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο α΄ μέρος και 3-2 στο 86', δέχτηκε συνολικά τέσσερα γκολ από τη Λιόν σε διάστημα λιγότερο από 30 λεπτά, για να γραφτεί το απίστευτο 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων!

Το περίεργο είναι ότι τα πέντε από τα επτά γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος και τα τέσσερα εξ αυτών από το 82' και μετά!

Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη στο παιχνίδι ήταν η Λιλ, αλλά τελικά δεν την πήρε και, πλέον, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Μπρεστ βρίσκεται «αγκαλιά» με το τρίτο «εισιτήριο» που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στους προκριματικούς του Champions League. Οι «λιλουά» έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν αυτοί το προβάδισμα για να διεκδικήσουν ξανά την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τη σεζόν 2021/2022.

Οι «λιονέ» δικαιώθηκαν στο τέλος. Δεν παράτησαν το παιχνίδι στο 2-0, ισοφάρισαν προσωρινά με τους Μπενράχμα (66΄) και Φοφανά (82'), ωστόσο, στο 86΄ και πάλι ο Ντιακιτέ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδειχνε να χαρίζει το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.

Στο 89΄ ο Λακαζέτ και στο 90'+2 ο Μπαλντέ «υπέγραψαν» την τρομερή ανατροπή των φιλοξενούμενων, που δύο αγωνιστικές πριν το τέλος μπήκαν για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τα μισά του πρωταθλήματος ήταν ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό!

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Μαΐου 2024 - 09:13

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.