Αύριο τα βραβεία του Πρωταθλήματος Γυναικών!

Η κορυφαία στιγμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο όσον αφορά την ανάδειξη και προβολή των κορυφαίων ποδοσφαιριστριών και του καλύτερου προπονητή του πρωταθλήματος, θα προβληθεί αύριο Τρίτη του Πάσχα στις 16:00. Όπως και στις δύο άλλες περιπτώσεις, ο ΠΑ.Σ.Π. φρόντισε να φέρει μπροστά στις οθόνες σας τα βραβεία μέσω του καναλιού του Συνδέσμου στο YouTube.

Ο ΠΑ.Σ.Π. παρουσιάζει σήμερα τις 27 ποδοσφαιρίστριες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας του γυναικείου πρωταθλήματος, συμμετείχαν οι ποδοσφαιρίστριες όλων των ομάδων του πρωταθλήματος. Οι τελευταίες είχαν τη δυνατότητα επιλογής μόνο μέσα από τις αντίπαλες ομάδες.

Οι ποδοφαιρίστριες της νταμπλούχου ομάδας της Apollon Ladies κυριαρχούν ανάμεσα στην 27άδα αφού σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται 13! Ακολουθούν ο Άρης και η Λευκοθέα Λατσιών με πέντε ποδοσφαιρίστριες, η Ομόνοια με τρεις, ενώ η Lakatamia F.C. διαθέτει μία.

Αναλυτικά, η 27άδα αποτελείται από τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

·         Elizabeth Oppong, Elshaddai Acheampong, Joana Dantas, Krystyna Freda, Manisha Kalyan, Olivia Anokye, Steffi Hardy, Ανδριάνα Μίλα, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου, Φιλίππα Σάββα (Απόλλων Ladies)

·         Άντρια Ευστρατίου, Δήμητρα Καραπέτσα, Μαρία Σάββα, Χριστίνα Κυριακίδη, Χρύσω Μιχαήλ (Άρης)

·         Γαλήνη Ζαχαρίου, Ειρήνη Μιχαήλ, Ελένη Παναγιώτου, Λία Σιακαλλή, Χαρά Χαραλάμπους (Λευκοθέα)

·         Linda Amoako, Ελίνα Παναγιώτου, Κωνσταντίνα Κουζάλη (Ομόνοια)

·         Παναγιώτα Θεοφίλου (Lakatamia F.C.)

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Μαΐου 2024 - 16:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.