Και πάλι Βερστάπεν στο Μαϊάμι

Ο Μαξ Βερστάπεν συνεχίζει το αλάνθαστο του στο γκραν πρι του Μαιάμι. Αυτή την Φορά κέρδισε το Σπρίντ Ρέις μπροστά από τον Σανρλ Λεκλέρκ και το Σέρτζιο Πέρεζ.

Ακόμα μια νίκη για τον Μαξ Βερστάπεν και την Ρετ Μπουλ, αυτή την φορά στο Σπριντ Ρέις του Μαιάμι Γκραν Πρι. Ο Ολλανδός τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου ξεκίνησε από την πρώτη θέση της εκκίνησης κα κατάφερε να κρατήσει μακριά του το Τσάρλ Λεκλέρκ της Φερράρι για να πάρει άλλη μια νίκη στην πίστα του Μαιάμι. Ο Μονεγάσκος προσπάθησε να κάνει εντύπωση στον Βερστάπεν αλλά μάταια, έτσι αρκέστηκε στην δεύτερη θέση που ουσιαστικά ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πετύχει με τις ισορροπίες που βιώνουμε στο φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα ένα.

Μεγάλη νμάχη εξελίχθηκε για την τέταρτη θέση ανάμεσα στον Ρικιάρντο και τον Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός πίεσε τον αντίπαλο του αλλά ο Αυστραλός κατάφερε να αντικρούσει τις επιθέσεις του με επιτυχία.

Πολύ καλή κούρσα έκανε και άλλος οδηγός της Ρ ετ Μπουλ Σέρτζιο Πέρεζ ο οποίος κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ντανιέλ Ρικιάρντο και να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαΐου 2024 - 20:29

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.