Έγινε το «μπαμ»: Συμφώνησε για δύο χρόνια με τη Φενέρμπαχτσε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Στην Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για 2 χρόνια!

Tη σημαντικότερη, ίσως, κίνηση της ιστορίας της ολοκλήρωσε η Φενέρμπαχτσε!

Μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο επίκειται να ανακοινώσει την Παρασκευή (31/5) για τα επόμενα δυο χρόνια!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λίγους μήνες μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Ρόμα, προτίμησε να μείνει μακριά από τους πάγκους, ωστόσο σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος έχει και στενές σχέσεις με το περιβάλλον του «Special One», το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές, επετεύχθη με μοναδική πλέον εκκρεμότητα να είναι η επισημοποίηση της έναρξης συνεργασίας!

Bασικός διαμεσολαβητής στην επίτευξη της συμφωνίας ήταν ο συμπατριώτης του Μουρίνιο και τεχνικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Μάριο Μπράνκο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, μαζί με τον Ατζούν, θα μεταβούν στο Λονδίνο προκειμένου να συναντήσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο και να παρακολουθήσουν μαζί τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως υποστηρίζει ο Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου!

Έτσι η Φενέρμπαχτσε θα γίνει η 10η ομάδα στην καριέρα του «Special One»!

Post

See new posts

Conversation

Gianluca Di Marzio@DiMarzioJosé #Mourinho has reached an agreement with #Fenerbahce for 2 year contract @SkySport10:18 AM · May 31, 2024·383.6K Views624 Reposts735 Quotes3,230 Likes91 Bookmarks91

SPORT-FM.GR

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαΐου 2024 - 11:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.