"Θρύλε" μπορείς να το σηκώσεις : Τελικός Conference League, Ολυμπιακός – Φιορεντίνα στην «OPAP Arena»

Η πιο μεγάλη βραδιά στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού έφτασε, με όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στραμμένα στην «OPAP Arena. Η ομάδα του Πειραιά, τίθεται αντιμέτωπη με τη Φιορεντίνα, στον τελικό του Europa Conference League (22:00 CYTAVISION).

Και φιλοδοξεί να καταστεί η πρώτη ελληνική ομάδα, που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες βράδυ χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους. Και το Χοσέ Μεντιλίμπαρ να έχει μαζί του για το σπουδαίο και ιστορικό ματς, 23εις ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

«Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και δίψα», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός, ενώ ο Τσικίνιο παραδέχθηκε ότι: «Μεγαλώσαμε ως ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ». “Φρούριο” η Ν.Φιλαδέλφεια από τα δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ. Επικρατέστερη 11άδα: Τζολάκης, Ρονινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Ιμπόρα, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Φορτούνης.

OSFP APOSTOLI FINAL.jpg

Η Φιορεντίνα, από την πλευρά της, αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Conference League κι ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο. «Θέλουμε τον τίτλο, τον κυνηγάμε τρία χρόνια», παραδέχθηκε ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ ο προπονητής των «βιόλα», Βιντσέντζο Ιταλιάνο είπε αστειευόμενος ότι: «Έχουμε φέρει αλυσίδες και λουκέτα για τον Ελ Κααμπί».

Σέντρα του σπουδαίου αγώνα στις 10 με διαιτητή τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας και τηλεοπτική μετάδοση από CYTAVISION SPORTS3.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαΐου 2024 - 09:26

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.