Τριπλή κυπριακή μαυροπράσινη ενίσχυση!

Μετά την ανακοίνωση για πρόσληψη του «δικού» του Νίκου Νικολάου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ολυμπιακός κοινοποίησε έναρξη συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον μέσο Μάρκο Χαραλάμπους (πρώην της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα), τον μέσο Λεωνίδα Κονομή (πρώην της Ομόνοιας 29ης Μαϊου) και τον τερματοφύλακα Τάσσο Κίσσα που πέρσι αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 36χρονο Κύπριο τερματοφύλακα Τάσο Κίσσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 συν 1 χρόνο.

Ο Τάσος, ο οποίος διετέλεσε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο πανηγύρισε 7 πρωταθλήματα, 4 κυπέλλα και 4 σούπερ καπ.

Καλωσορίζουμε τον Τάσο Κίσσα στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαΐου 2024 - 18:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.