"Κόκκινο" στην συμφωνία Σωματείου - Πουλλαϊδη από τα Μέλη!

Σε σκέψεις παραίτησης από την προεδρία της Ανόρθωσης έχει μπει ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, μετά την απόρριψη της πρότασης για παραχώρηση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο Σωματείο.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σε όλο το ΔΣ της Ανόρθωσης για την επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η πρόταση αποδοχής της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών απορρίφθηκε από τη Συνέλευση κατά πλειοψηφία στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ανόρθωσης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου που είχε ως μοναδικό θέμα την συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΛΤΔ που κατέχει η Οικογένεια Πουλλαΐδη προς όφελος του Συλλόγου.

UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαΐου 2024 - 09:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.