Euro: Η αποστολή του Βελγίου για το Ευρωπαϊκό, εκτός ο Κουρτουά!

Ο Ντομένικο Τεντέσκο ανακοίνωσε την αποστολή του Βελγίου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας. Εκτός ο Κουρτουά.

Οι Κέβιν Μτε Μπρόινε και Ζερεμί Ντοκού της Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου της Ρόμα και τον Λεάντρο Τρόσαρντ της Άρσεναλ είναι στα πλάνα του ομοσπονδιακού κόουτς του Βελγίου Ντομένικο Τεντέσκο ενόψει Euro με τον Γιαν Βερτόγκεν -τον παίκτη του Βελγίου με τις περισσότερες συμμετοχές- να βρίσκει θέση στην αποστολή, όχι όμως και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, που δεν κλήθηκε -όπως είχε γίνει γνωστό- μετά τον τραυματισμό του στον προσαγωγό που τον έχει θέσει εκτός αποστολής από το περασμένο καλοκαίρι.

Η απουσία του Κουρτουά ήταν κάπως αναμενόμενη, με τον παίκτη να έχει... ένταση με τον προπονητή Ντομένικο Τεντέσκο από τον Ιούνιο του 2018, όταν δεν επιλέχθηκε να είναι αρχηγός της ομάδας στα παιχνίδια με την Αυστρία και την Εσθονία. Η διαμάχη τους έφτασε στο αποκορύφωμα τον Μάρτιο, όταν ο Τεντέσκο δήλωσε ότι ο Κουρτουά δεν θα επιλεγεί για το Euro, παρά τις προσπάθειές του να τα βρει με τον τερματοφύλακα.

Ο κίπερ της «βασίλισσας» απάντησε στις ατάκες του τεχνικού στο twitter χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη. Μια ακόμα απουσία που ίσως προκαλεί αίσθηση είναι αυτή του Μπατσουαγί της Φενέρμπαχτσε. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη εμφάνισή τους στο Euro, οι Βέγλοι αποκλείστηκαν στην προημιτελική φάση από την τελική νικήτρια Ιταλία.

Ακολουθεί η πλήρης αποστολή:

Τερματοφύλακες: Καστέλς, Καμίνσκι, Σελς.

Αμυντικοί: Καστάν, Ντε Κάιπερ, Φας, Μενιέ, Τεάτε, Βερτόνγκεν, Ντεμπάστ.

Μέσοι: Ντε Μπρόινε, Μανγκάλα, Ονάνα, Τίλεμανς, Βερμέρεν, Βίτσελ, Βράντς

Επιθετικός: Μπακαγιόκο, Καράσκο, Κετελάρε, Ντοκού, Λουκάκου, Λουκεμπάκιο, Οπεντά, Τροσάρντ.

gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαΐου 2024 - 13:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.