Η παρουσία της εθνικής καράτε στο ευρωπαικό πρωτάθλημα

Η εθνική ομάδα καράτε ανδρών και γυναικών έλαβε μέρος στο 59o Ευρωπαικό πρωτάθλημα στην πόλη Ζαντάρ στην Κροατία 8-12/5/24.

Την εθνική ομάδα πλαισίωσαν η Ειρήνη Κοντού -50kg, Αθηνά Κοκκινίδου -55kg, Άνθια Στυλιανού -61kg, Θεοδοσία Γιαμούκη +68, Αντρέας Γαβριήλ -60kg, Μάρκος Τσαγγαράς -67kg, Άλεξ Μιχαήλ -75kg, Λοίζος Βασιλείου -84kg, Ματθαίος Στυλιανού +84kg. Οι αθλητές μας είχαν προετοιμαστεί επι καθημερινής βάσης τόσο στα σωματεία τους αλλά και στην εθνική ομάδα ώστε να αντεπεξέλθουν το δυναμικότερο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Το επίπεδο στην Ευρώπη πλέον είναι πολύ υψηλό και καμιά χώρα δεν θεωρείτε ότι μειονεκτή. Οι Κύπριοι «Καρατέκα» έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αποσπόντας εγκωμιαστικά σχόλια απο πολλούς Ευρωπαίους προπονητές και παράγοντες.

Η Κυπριακή ομοσπονδία καράτε συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή και απόδοση τους στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα καράτε ανδρών και γυναικών στην Κροατία και Ιδιαίτερα τον Μάρκο Τσαγγαρά για την 7η θέση με 2 νίκες, την Ειρήνη Κοντού για τις 2 νίκες, τον Λοίζο Βασιλείου για την 9η θέση με 1 νίκη, τον Ματθαίο Στυλιανού για την 1 νίκη και την Αθήνα Κοκκινίδου για την 1 νίκη.

Την αποστολή συνόδευσαν οι εθνικοί προπονητές Νικόλας Βατυλιώτης και Αυγουστίνα Στυλιανού, οι διεθνείς διαιτητές Μάριος Βατυλιώτης και Πέτρος Μιχαηλίδης ενώ αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Αντρέας Βασιλείου ο οποίος εκπροσώπησε την χώρα στο Κογκρέσο της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μαΐου 2024 - 20:29

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.