Έβαλε υπογραφή ο Κρις Κόλμαν

Προπονητής της ΑΕΛ με κάθε επισημότητα είναι ο Κρις Κόλμαν με τη διοίκηση τςη ομάδας της Λεμεσού να εξασφαλίζει την υπογραφή του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Chris Coleman στην θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο κ. Coleman, με μακρά εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα, θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Coleman έχει πλούσια προπονητική εμπειρία μέσα από την οποία κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ουαλίας από το 2012 έως το 2017, όπου κατάφερε να την οδηγήσει στην πιο επιτυχημένη της πορεία μέχρι και σήμερα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016. Αυτή η επιτυχία αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την χώρα κάτι που αποδεικνύει τις εξαιρετικές προπονητικές του ικανότητες.

Επιπλέον, ο κ. Coleman έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους υψηλού επιπέδου, όπως η Fulham στην Premier League, η Sunderland, η Coventry και η Real Sociedad στην Ισπανία. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο ήταν προπονητής του Ατρομήτου στην Ελλάδα. Η πορεία του έχει χαρακτηριστεί από την ικανότητά του να βελτιώνει την απόδοση των ομάδων που αναλαμβάνει και να επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα.

Η πρόσληψη του κ. Coleman αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Chris Coleman στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

Σωματείο ΑΕΛ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 13:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.