"Στέλνουν" Γιάννη Μασούρα στην Ομόνοια

Η ελλαδική ιστοσελίδα Sdna εμπλέκει το τριφύλλι σε μεταγραφικό σενάριο με τον Ελλαδίτη μπακ.

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον 27χρονο δεξιό μπακ. Το δρομολόγιο Καζακστάν – Κύπρος είναι έτοιμος να ακολουθήσει ο Γιάννης Μασούρας.

0 27χρονος δεξιός μπακ που μεταπήδησε στην Αστάνα τον περασμένο Φεβρουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομόνοια κι όλα δείχνουν πως θα στρίψει το τιμόνι προς την Λευκωσία.

Με την Αστάνα είχε συνολικά 8 συμμετοχές, ενώ πιο παλιά έπαιξε σε Γκόρνικ (25 συμμετοχές), Πανιώνιο (22 συμμ.), Κηφισιά (21 συμμ.) Σπάρτα Ρότερνταμ (19 συμμ.), Μιέντζ (14 συμμ.) Παναχαϊκή (14 συμμ.) Λάρισα (12 συμμ.) και Ολυμπιακό (3 συμμ.).

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2024 - 11:05

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.