Οι Σέλτικς έκαναν το 2-0 με 40αρα Μπράουν

Ο Τζέιλεν Μπράουν ισοφάρισε το προσωπικό του ρεκόρ στα playoffs με 40 πόντους και οι Σέλτικς επικράτησαν εύκολα των Πέισερς με 126-100 παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολικής περιφέρειας. 

Το σημεία που έκριναν την αναμέτρηση ήταν αρχικά ένα σερί 20-0 στο πρώτο μέρος που μετέτρεψε το 27-22 υπέρ των Πέισερς σε 42-27 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά και ο τραυματισμός του Ταϊρίς Χάλιμπερτον που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αποχώρησε στην τρίτη περίοδο. 

Τα δωδεκάλεπτα: 25-27, 57-51, 93-80, 126-110

Πέραν του Μπράουν οι Ντέρικ Γουάιτ και Τζέισον Τέιτουμ σημείωσαν από 23 πόντους ενώ 15 πόντους και 10 ασίστ είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ. 

Για την Ιντιάνα ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 28 πόντους ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Άντριου Νέμπχαρντ. 

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στην Ιντιανάπολις και στο «Gainbridge Fieldhouse» για το τρίτο ματς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (ξημερώματα Κυριακής 26/5 για Ελλάδα). 

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2024 - 09:51

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.