Επιτυχής έλεγχος κριτηρίων στην Ανόρθωση

Με ανακοίνωσή της η Ανόρθωση ενημέρωσε πως έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο κριτηρίων UEFA 2024 / 2025.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει πως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου κριτηρίων UEFA 2024 / 2025, η ομάδα μας επιτυχώς έχει ξεπεράσει ένα πολύ σημαντικό οικονομικό σκόπελο.

Για να γίνει κατορθωτό, το Δ.Σ. εργάστηκε νυχθημερόν από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του και προσπάθησε να εξασφαλίσει κάθε δυνατή βοήθεια. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν την προσπάθεια να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες η ποδοσφαιρική ομάδα. Επισημαίνουμε όμως πως δεν είμαστε στο τέλος του δρόμου, με τα προβλήματα να παραμένουν και τις άμεσες υποχρεώσεις να είναι πολλές.

Οι ενέργειες του Δ.Σ. έγιναν με μόνο γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και παρά το γεγονός πως εκκρεμεί ακόμα η εξεύρεση διοίκησης στην ποδοσφαιρική εταιρεία.

Ευελπιστούμε πως οι εν εξελίξεις διεργασίες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα το συντομότερο, ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2024 - 18:19

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.