ΑΠΟΕΛίστας ο Τεχέρα!

H πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός. Ο Σέρχιο Τεχέρα θα είναι κάτοικος «Αρχαγγέλου» για τον επόμενο έναν χρόνο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους πρωταθλητές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός μέσος, τη σεζόν, που μόλις ολοκληρώθηκε, κατέγραψε 31 συμμετοχές με τη φανέλα της Ανόρθωσης, έχοντας στο ενεργητικό του και τρεις ασίστ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Sergio Tejera. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι μονοετούς διάρκειας.

Ο Tejera είναι γεννημένος στις 28/05/1990 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ανόρθωσης σε 31 αγώνες ενώ έχει πλούσια θητεία στο πρωτάθλημα της LaLiga και της LaLiga2 με πάνω από 300 αγώνες.

Καλωσορίζουμε τον Sergio Tejera στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μαΐου 2024 - 16:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.