"Για μας θέμα δεν υπήρξε ποτέ"

Μέσω ανακοίνωσης της η εταιρεία του Απόλλωνα ξεκαθαρίσει ότι στέκεται στο πλευρό του Φοίβου Βάκη:

"Το Δ.Σ του Σωματείου να καλέσει σε παραίτηση τον κ. Βάκη"

"Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, με αφορμή τη νέα ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου των Apollon Ladies κατά του Εκπροσώπου του Σωματείου μας στην Κ.Ο.Π, κ. Φοίβου Βάκη, θα ήθελε να τοποθετηθεί ξεκαθαρίζοντας οριστικά και αμετάκλητα το όλο σκηνικό που κακώς και εντέχνως έχει δημιουργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρωτίστως θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι την απόλυτη ευθύνη για τον ορισμό του Εκπροσώπου του Σωματείου μας στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, έχει η Ποδοσφαιρική Εταιρεία από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της (1998) βάση της συμφωνίας διαχείρισης.

Εξού και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας δεν τοποθετήθηκε ΠΟΤΕ επί του θέματος, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Δ.Σ της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας και μόνο.

Ως Δ.Σ εκφράζουμε για πολλοστή φορά την αμέριστη στήριξη μας προς τον κ. Φοίβο Βάκη, ο οποίος πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να το διατυμπανίζει στέκεται αρωγός σε ότι του ζητηθεί, βοηθώντας εδώ και χρόνια την ομάδα μας.

Για μας ζήτημα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ!

Εδώ και μερικές ημέρες έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μοναδικό μας μέλημα είναι η επιστροφή του Απόλλωνα στην κανονικότητα, προσφέροντας και πάλι χαρά και περηφάνια στον κόσμο μας.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για μας και εδώ θα επικεντρωθούμε.

Διοικητικό Συμβούλιο

Απόλλωνα Λεμεσού".

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2024 - 17:35

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.