Αταλάντα-Λεβερκούζεν για την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ στο Δουβλίνο

Η ώρα για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό έφτασε! Αταλάντα και Λεβερκούζεν διεκδικούν το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ, στο «Αβίβα Στάντιουμ» του Δουβλίνου.

Η εκπληκτική ομάδα του Τσάβι Αλόνσο κατέκτησε αήττητη την Bundesliga και πλέον στοχεύει στον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.

Είχε κατακτήσει το UEFA Cup το 1988 και 36 χρόνια αργότερα θα επιδιώξει να σηκώσει και τον… απόγονο του.

Από την πλευρά της, η « πρωτάρα» Αταλάντα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μετράει ήδη έναν χαμένο τελικό, καθώς έχασε το Coppa Italia από τη Γιουβέντους. Και θα επιδιώξει να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της, μετά το Κύπελλο που πήρε το 1963!

Οι πιθανές ενδεκάδες

Αταλάντα: Μούσο, Τζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς, Ζαπακόστα, Πάσαλιτς, Έντερσον, Ρουτζέρι, Ντε Κετελάρε, Σκαμάκα, Κόπμαϊνερς

Λεβερκούζεν: Κόβαρ, Ταπσόμπα, Τα, Χινκάπι, Στάνιτιτς, Παλάσιος, Τζάκα, Γκριμάλντο, Αντλί, Φρίμπονγκ, Μπόνιφας

Διαιτητής του αγώνα που θα κρίνει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν, θα είναι ο Ίστβαν Κόβατς από τη Ρουμανία.

Σέντρα στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από CYTAVISION3HD.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαΐου 2024 - 10:44

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.