Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η εθνική μας

Η μεγάλη στιγμή για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 17 έφθασε. Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου και από τα γήπεδα της Κύπρου θα παρελάσουν τα μελλοντικά αστέρια του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου. Δεκαέξι Εθνικές ομάδες Παίδων κάτω των17 συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Μεταξύ αυτών και η Κύπρος που συμμετέχει στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους την Τσεχία, την Ουκρανία και τη Σερβία. Σήμερα στις 20:30 η εθνική μας κάνει πρεμιέρα μα αντίπαλο την Τσεχία στο ΑΕΚ Αρένα με τα εισιτήρια του αγώνα να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Το ΡΙΚ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες της Εθνικής μας, παιχνίδια από τον 4ο όμιλο φωτιά, τα ημιτελικά και τον τελικό.

Σε Διάσκεψη Τύπου που έγινε χθες ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Χρύσης Μιχαήλ, ανέφερε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από την προσπάθεια να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο μας. Ξέρουμε ότι είμαστε η πιο μικρή χώρα μεταξύ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, όμως προετοιμαστήκαμε για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2024 - 09:42

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.