Επανεμφάνιση Τσίκο: «Είμαι σίγουρος ότι είχα δίκιο»

Μέσα από ανάρτηση του ο Τσίκο Μπάνζα πόσταρε ένα βίντεο με δικές του στιγμές και στο τέλος έριξε και μία ατάκα που συζητιέται.

«Μετά από όλα, είμαι σίγουρος ότι είχα δίκιο! 23/24», σχολίασε ο… εξαφανισμένος Αγκολέζος ακραίος επιθετικός.

Πιθανόν αυτό που θέλει να πει είναι ότι νοιώθει ότι είχε δίκιο που έφυγε χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν απ’ την άποψη ότι ήταν απλήρωτος και κανείς στον σύλλογο δεν μπορούσε να δώσει ίσες απαντήσεις στα θέματα που απασχολούσαν αλλά και που συνεχίζουν να απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2024 - 09:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.