Ομόνοια Αραδίππου: Τα βρήκε με Ανόρθωση για έδρα τη νέα σεζόν

Στροφή στην Ανόρθωση έκανε η Ομόνοια Αραδίππου για να χρησιμοποιήσει ως έδρα το "Αντώνης Παπαδόπουλος", στην επιστροφή της στην Α' κατηγορία. Μιλώντας στον Super-Sport FM ο πρόεδρος του σωματείου Κώστας Χριστοφόρου, αποκάλυψε μάλιστα ότι κατέληξαν σε συμφωνία με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Να σημειωθεί πως το σωματείο της Αραδίππου είχε επαφές με την ΑΕΚ για το "ΑΕΚ Αρένα", όμως προτιμήθηκε η έδρα της Ανόρθωσης, καθαρά για οικονομικούς λόγους.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοφόρου, συμφώνησαν προφορικά με την Ανόρθωση και εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφούν τα συμβόλαια. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΑΕΚ, με την οποία βρίσκονταν σε συζητήσεις. "Η διοίκηση της ΑΕΚ μας βοήθησε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε γι' αυτό, όμως, ήταν μεγάλη η οικονομική διαφορά την οποία δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε ως ομάδα», κατέληξε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαΐου 2024 - 16:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.