Επίσημο : Νέος προπονητής στην ΕΝΠ ο 'Ορι Γκούτμαν

Και επίσημα, εποχή Όρι Γκούτμαν στην ΕΝΠ. Με τη συμφωνία των δύο πλευρών να παίρνει επίσημη μορφή.

"Το Δ.Σ της Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο μετά και την επικύρωση της εντολής συνέχισης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024-25 ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον προπονητή κ.Ori Gutman.

Ο κ. Gutman κέρδισε την εμπιστοσύνη της επιτροπής Ποδοσφαίρου και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Κύπρο για τον προγραμματισμό της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. 

Ολόκληρη η οικογένεια της Ε.Ν.Π εύχεται καλή επιτυχία στον νέο μας προπονητή και ευελπιστούμε να καταφέρει να συνδέσει και αυτός το όνομα του με την ιστορία της ομάδας μας όπως έπραξε και ο πατέρας του στο παρελθόν.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Ε.Ν.Π. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ". 

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2024 - 12:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.